Conte fordeler skyld etter svake resultater

Chelsea-manager Antonio Conte. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Chelsea-manager Antonio Conte. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Chelsea-manager Antonio Conte sier spillerne må ta sin del av ansvaret for lagets svake resultater de siste kampene. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to siste kampene har endt med tap for de regjerende ligamestrene. 0-3-tap hjemme mot Bournemouth ble etterfulgt av 1-4 borte mot Watford mandag. På de fem siste seriekampene har det kun blitt en eneste seier, og presset på Chelsea-manageren har blitt større og større.

Men klubbens italienske manager sier han ønsker å bli værende hos de blå.

– Jeg har ikke tenkt et eneste sekund på å forlate klubben. Jeg kan bare gjenta forpliktelsen jeg føler for klubben, slik også mine spillere føler, sa Conte da han møtte pressen fredag.

– Når man har en periode med begrenset suksess må man dele ansvaret mellom meg som manager, spillere og klubben, sa Conte om formduppen klubben nå er inne i.

Tre dagers hvile

Conte ga spillerne tre dagers hvile etter kollapsen på Vicarage Road, der Chelsea slapp inn tre mål de siste ti minuttene.

– Det var første gang i sesongen det var tid til å gi spillerne hvile, sa italieneren og sa at det i framtiden vil bli viktig for FA (fotballforbundet) å finne rom til at spillerne får hvile i det tøffe kampprogrammet.

Neste seriekamp for Chelsea er til mandag, da tabelljumbo West Bromwich Albions kommer til Stamford Bridge.

Da ser det ut til at Conte må klare seg uten spissen Álvaro Morata, som ikke blir klar etter skade. Heller ikke midtbanespiller Tiemoue Bakayoko er med etter at han pådro seg karantene i kampen mot Watford. Dermed kan det gå mot at Olivier Giroud kan få sin første kamp fra start etter overgangen fra Arsenal.

Det er også tvilsomt om Chelseas danske forsvarer Andreas Christensen blir klar etter hamstringskaden.

Etter kampen mot WBA venter blant annet et dobbeltoppgjør i mesterligaen mot Barcelona, samt to seriekamper mot Manchester-lagene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært