Kim Jong-uns søster håndhilste på Moon

IOC-president Thomas Bach avbildet idet han hilser på Sør-Koreas president Moon Jae-in. Moons kone Kim Jung-sook er avbildet i hvit jakke (nummer to fra høyre), foran Kim Yo-jong, den nordkoreanske lederen Kim Jong-uns søster. Nord-Koreas seremonielle statsoverhode Kim Yong-nam er nummer tre fra høyre på bildet. Foto: AP / NTB scanpix
IOC-president Thomas Bach avbildet idet han hilser på Sør-Koreas president Moon Jae-in. Moons kone Kim Jung-sook er avbildet i hvit jakke (nummer to fra høyre), foran Kim Yo-jong, den nordkoreanske lederen Kim Jong-uns søster. Nord-Koreas seremonielle statsoverhode Kim Yong-nam er nummer tre fra høyre på bildet. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kim Yo-jong, den nordkoreanske lederen Kim Jong-uns søster, håndhilste på Sør-Koreas president Moon Jae-in under OL-åpningsseremonien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to tok hverandre i hånden ved ankomst til åpningsseremonien.

Møtet fant sted etter at Moon kort tid i forveien håndhilste på Nord-Koreas seremonielle statsoverhode Kim Yong-nam under en mottakelse før OL-åpningen i Pyeongchang.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært