Ikke noe mistenkelig bak dødsfall i Askim

En voksen person ble mandag funnet død i søppelskuret til Korsegård skole i Askim. Fredag opplyser politiet at dødsfallet ikke lenges anses for å være mistenkelig, men har en naturlig årsak. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
En voksen person ble mandag funnet død i søppelskuret til Korsegård skole i Askim. Fredag opplyser politiet at dødsfallet ikke lenges anses for å være mistenkelig, men har en naturlig årsak. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det ligger ikke noe kriminelt bak dødsfallet til kvinne i Askim, opplyser politiet etter å ha mottatt obduksjonsrapporten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet åpnet etterforskning og definerte dødsfallet som mistenkelig etter at en voksen kvinne ble funnet død i søppelskuret ved Korsegård skole i Askim mandag morgen.

Politistasjonssjef Trond Widme i Øst politidistrikt sier fredag til NTB at den foreløpige obduksjonsrapporten er klar og at dødsfallet ikke lenger betegnes som mistenkelig.

Den foreløpige obduksjonsrapporten tyder på at dødsfallet skyldes akutt hjertesvikt.

Det var en ansatt på skolen som fant vedkommende. Politiet sperret av deler av skolen. De rundt 300 elevene ble skjermet fra det som skjedde utenfor klasserommene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært