Ingen mistenkt etter gullsmedran i Trondheim

En gullsmedforretning i Trondheim ble mandag ranet av en mann som truet betjeningen med en pistol. Mannen fikk med seg varer av ukjent verdi.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
En gullsmedforretning i Trondheim ble mandag ranet av en mann som truet betjeningen med en pistol. Mannen fikk med seg varer av ukjent verdi. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har ingen mistenkte etter at en gullsmedforretning i Trondheim ble ranet av en mann som truet betjeningen med en pistol. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen fikk med seg varer til en verdi av flere hundre tusen kroner under ranet av forretningen Gullgalleriet mandag ettermiddag. Politiet fikk melding om ranet i Trondheim sentrum klokken 17.49. En mann med pistol kom inn i butikken og truet tre ansatte, opplyste politiet i Trøndelag.

Det ble opplyst at raneren fikk med seg verdier for flere hundre tusen kroner.

– Vi har ikke pågrepet noen, men jobber aktivt med saken. Vi jobber blant annet med å få ut bilder fra kameraovervåking og gjennomføre avhør av vitner, sier politioverbetjent Marit Johanne Bye i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet uttalte mandag kveld at det var vanskelig å ha noen teori om hva som skjedde etter at gjerningsmannen forlot gullsmedforretningen. Det er ukjent om raneren kom seg unna til fots eller om det var en fluktbil involvert.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ber fremdeles mulige vitner ta kontakt ved mulige observasjoner.

Raneren skal være om lag 180 centimeter høy og var iført mørkeblå boblejakke, lue, skjerf og bukse med logo på låret. Han var lys i huden og snakket engelsk.

– Diamonds, give me diamonds, skal mannen ha sagt under ranet, skriver Adresseavisen tirsdag.