Chelsea-kapteinen gir full støtte til sjefen

Chelsea-kaptein Gary Cahill stiller seg bak manager Antonio Conte. AP Photo/Frank Augstein / NTB scanpix
Chelsea-kaptein Gary Cahill stiller seg bak manager Antonio Conte. AP Photo/Frank Augstein / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Chelsea-kaptein Gary Cahill insisterer på at han selv og lagkameratene ikke har «noen anelse» om framtiden til klubbens manager Antonio Conte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Italienske Conte ledet London-klubben til ligagull forrige sesong. Siden har han vært omgitt av spekulasjoner, og britiske medier har mer enn antydet at italieneren er i konflikt med ledelsen på Stamford Bridge rundt klubbens overgangspolitikk.

– Sånne ting er mellom manageren og styret. Vi har ingen anelse om det, vi kjenner ikke til hva som foregår mellom linjene, sier kaptein Gary Cahill foran onsdagens møte med Bournemouth.

– Jeg har opplevd slike ting (spekulasjoner) mye i min tid i denne klubben, men det har likevel vært en suksessrik periode. Chelsea er en vellykket fotballklubb, og han er en topp manager, tilføyer han.

Full støtte

Chelsea er nummer tre på Premier League-tabellen foran onsdagens kamp. 15 poeng skiller opp til ligaleder Manchester City. Dermed er manager Conte under et stadig press, men Cahill hevder italieneren har spillerne bak seg.

– Selvfølgelig støtter vi ham hundre prosent. Det ligger overhodet ingen konflikter mellom manageren og spillerne, sier han.

– Hvis Manchester City ikke hadde gjort det de har gjort, ville vi fortsatt vært med i kampen om ligatittelen, tilføyer Cahill.

Han mer enn antyder at løpet om det gjeve Premier League-trofeet er kjørt denne sesongen.

– De (City) har vært fantastiske, men vi skal fortsette å kjempe om andreplassen. Nå har vi en viktig måned foran oss. La oss håpe at ting ser positivt ut når den er over, sier han.

Tøft program

Onsdagens møte med Bournemouth er Chelseas niende kamp på en måned. Det har krevet sitt av spillerne. Nylig ble det exit i ligacupen mot Arsenal, men både i FA-cupen og mesterligaen er klubben med. Henholdsvis Hull og Barcelona er motstander i neste runde.

– De siste månedene har vært mildt sagt krevende. Nå blir februar en avgjørende måned for oss. Uansett hvor viktig den blir, får vi ikke endret kampprogrammet, sier Cahill.

Manager Conte håper å ha skadde Álvaro Morata, Thibaut Courtois og Cesc Fàbregas tilbake til onsdagens kamp.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden