Oppjusterte tall etter lørdagens Kabul-angrep

95 ble drept og nesten 200 såret i lørdagens angrep. Bildet viser behandling av noen av de sårede ved et av byens sykehus. Foto: AP / NTB scanpix
95 ble drept og nesten 200 såret i lørdagens angrep. Bildet viser behandling av noen av de sårede ved et av byens sykehus. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Afghanske myndigheter har oppjustert tallet på antall sårede etter lørdagens bombeangrep i Kabul til 191. 95 mennesker ble drept.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tallet på antall sårede ble søndag oppjustert fra 158 til 191.

– 182 menn og ni kvinner ble såret i lørdagens angrep, sa Wahidullah Majroh, talsmann for helsedepartementet i Afghanistan, på en pressekonferanse søndag formiddag.

– Til tross for store skader på sykehuset Jamhuriat, som ligger bare meter fra stedet der eksplosjonen skjedde, har legene og sykepleierne fortsatt å behandle de sårede, sa han.

Lørdagens angrep skjedde da en selvmordsbomber kjørte en ambulanse med eksplosiver som han detonerte i en travel gate i Kabul. Taliban sier de sto bak angrepet og at det var rettet mot en politikolonne, men myndighetene har opplyst at de aller fleste som ble drept og såret, var sivile.

Personvernpolicy