Ingen alvorlig skadd etter bussvelt ved Ørje i Østfold

En buss med 27 personer kjørte av veien og veltet på E18 ved Ørje i Østfold, natt til onsdag. Foto: Freddie Larsen / NTB scanpix
En buss med 27 personer kjørte av veien og veltet på E18 ved Ørje i Østfold, natt til onsdag. Foto: Freddie Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En buss med 27 personer kjørte av veien og veltet på E18 ved Ørje i Østfold, natt til onsdag. Bussjåførens førerkort er midlertidig beslaglagt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet meldte om ulykken klokken 1.06. Det var en buss med to etasjer som veltet mellom Ørje og svenskegrensen.

– Ulykken skyldes nok en kombinasjon av føre og kjøringen. Førerkortet til bussjåføren er beslaglagt. Avhør og undersøkelser vil si noe nærmere om hvorfor ulykken fant sted, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB.

Det var 27 passasjerer om bord, men det skal ikke være snakk om store personskader.

– En av passasjerene er kjørt til Kalnes sykehus, mens de andre passasjerene ble kjørt til legevakten i Askim. Tre av passasjerene klaget på smerter i nakke, mage og rygg. De blir tatt hånd om, sier operasjonsleder Villy Meier.

Han sier at bussen trolig er en rutebuss som går mellom Oslo og Stockholm, og at alle nødetater rykket ut. Bussen vil bli undersøkt av politi og Statens vegvesens ulykkesgruppe.