Rangers og Zuccarello tapte i Denver

Mats Zuccarello noterte en assist i lørdagens bortekamp mot Colorado Avalanche, men New York Rangers tapte 1-3. Her er han i aksjon i en tidligere kamp mot Washington Capitals. Foto: Bill Kostroun, AP / NTB scanpix
Mats Zuccarello noterte en assist i lørdagens bortekamp mot Colorado Avalanche, men New York Rangers tapte 1-3. Her er han i aksjon i en tidligere kamp mot Washington Capitals. Foto: Bill Kostroun, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mats Zuccarello leverte en målgivende pasning, men gikk av isen som taper da formlaget Colorado Avalanche slo New York Rangers 3-1 lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avalanche har ikke tapt siden 27. desember og tok sin niende strake seier. Laget har målforskjell på 37-15 i de ni siste kampene og har ikke ligget under en eneste gang.

Erik Johnson ga hjemmelaget ledelsen snaut halvveis i første periode i Denver, og Nathan MacKinnon doblet den tidlig i midtperioden.

Zuccarello noterte sin 25. assist for sesongen da Pavel Buchnevich skapte ny spenning med sin scoring i overtallsspill 6.55 minutter ut i 2. periode. Zuccarello sendte pucken hardt inn fra høyresiden rett på køllebladet til Buchnevich, som styrte den inn.

Stolt rekke

Med sin assist kan Zuccarello fortsatt skryte av at han aldri har gått av isen etter en bortekamp mot Avalanche uten å notere målpoeng. På fem kamper er han oppe i ett mål og fem assist.

Mer Rangers-jubel ble det ikke lørdag, selv om Rick Nash var veldig nær utligning 11,9 sekunder før slutt. Han skjøt mot nærmeste kryss, men Jonathan Bernier leverte en praktredning.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I stedet punkterte Mikko Rantanen kampen i tomt bur ett sekund før slutt.

Ny kamp søndag

Ufortjent var ikke seieren. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 37-28.

Zuccarello spilte 18.10 minutter, hvorav 1.28 i overtall og 0.26 i undertall. Han noterte to skudd på mål, en takling og en puckerobring i tillegg til assisten.

Det blir ikke særlig anledning til å gruble over tapet. Allerede søndag skal Rangers i aksjon igjen i bortekamp mot Los Angeles Kings.