Meny

Moan må stå over verdenscup med sykdom

Magnus Moan har blitt syk og reiser ikke til helgens verdenscup. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Magnus Moan sliter med blant annet sår hals og stiller ikke til start under den kommende verdenscuphelgen i kombinert i franske Chaux-Neuve.

Mens resten av kombinertlandslaget reiser til Frankrike, blir Moan igjen i Seefeld, hvor laget har ladet opp den siste tiden.

– Magnus blir liggende igjen i Seefeld. Vi håper at han blir raskt frisk, og at vi får se ham på startstreken i Seefeld, sier landslagssjef Kristian Hammer.

Det er verdenscup i Seefeld neste helg.

I Moans fravær vil verdenscupleder Jan Schmid gjøre alt han kan for forsvare ledelsen i Frankrike. Schmid og Jørgen Graabak sørget for norsk dobbeltseier i Val di Fiemme forrige helg.

– Vi gleder oss til en ny verdenscuphelg. I Val di Fiemme leverte vi fantastiske resultater, men har fortsatt en del å gå på som lag. Målsettingen er selvfølgelig å forsvare den gule trøya, samt at alle leverer prestasjoner på sitt beste, sier Hammer.

Det er individuelt renn i Frankrike lørdag, mens det er lagkonkurranse søndag.

Espen Dahlhaug Bjørnstad kommer inn som erstatter for Moan. I tillegg til Schmid og Graabak stiller Mikko Kokslien, Espen Andersen, Jarl Magnus Riiber og Magnus Krog for Norge.

(©NTB)

Populært