Meny

Sykkelforbundet dropper trolig permanent landslagssjef

Edvald Boasson Hagen (til venstre) og Alexander Kristoff beholder trolig Stig Kristiansen som VM-sjef, men ikke på permanent basis. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Det ligger an til at Norges Cykleforbund (NCF) leier inn Stig Kristiansen som landslagssjef under EM og VM kommende sesong, skriver procycling.no.

Kristiansen forlot sin stilling som landslagssjef etter VM på hjemmebane i fjor for å bli sportsdirektør i Uno-X-laget. Etter det har det vært uklart hva som skjer med stillingen som landslagssjef for landevei i NCF, men nå ser det ut til at Kristiansen leies inn som sjef for de norske proffene under mesterskap.

– Vi har begynt å tenke litt i de baner. Stig har sagt seg villig til å være med som leder for proffene, sier sportssjef Hans Falk i NCF til procycling.no.

Kristiansen bekrefter at han har en åpning i kontrakten med Uno-X som gjør at han kan ta en midlertidig rolle i det norske landslaget. NCF har ikke planer om å ansette en permanent landslagssjef.

– Nei, det ser ikke slik ut per nå, sier Falk, som presiserer at forbundet ennå ikke har full oversikt over driften etter at Bergen-VM gikk i underskudd med titalls millioner kroner.

(©NTB)

Populært