Bok om Trump blir TV-serie

Boka «Fire and Fury: Inside the Trump White House» til salgs i en bokhandel i London. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix
Boka «Fire and Fury: Inside the Trump White House» til salgs i en bokhandel i London. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Michael Wollfs bok «Fire and Fury», som handler om Donald Trumps liv som president, skal bli TV-serie. Det er solgt 500.000 eksemplarer av boka på to uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er produksjonsselskapet Endeavor Content som har kjøpt TV- og filmrettighetene til den kontroversielle boka, melder Hollywood Reporter.

Kjøpet skal ha kostet selskapet et sjusifret dollarbeløp, og nå skal det forhandle med ulike TV-selskap om hvem som skal få sende den planlagte serien.

Boken gir et bilde av Trump som en mann som er fullstendig uegnet til å være president. Trump hevder på sin side at boka er full av løgn.

På under to uker er det solgt 500.000 eksemplarer av boka, ifølge NPD BookScan. Dette inkluderer både innbundne eksemplarer, ebøker og lydbøker. Bare i forrige uke ble det solgt 190.000 innbundne eksemplarer av boken.