Fire menn skadd i frontkollisjon

To personer ble kritisk skadd i ulykken tirsdag kveld. Illustrasjonsfoto: Audun Braastad / NTB scanpix
To personer ble kritisk skadd i ulykken tirsdag kveld. Illustrasjonsfoto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire menn ble skadd i en møteulykke ved Stange tirsdag kveld. To av de skadde ble sendt til Ullevål sykehus, de andre ble sendt til sykehus på Hamar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre av mennene satt i den ene bilen, mens den fjerde skadde var alene i sin bil, opplyser politiet til VG

– Det er fire menn i alderen 35 til 55 år. Dette er en møteulykke, så det tyder jo på at en bil har kommet over i motsatt kjørefelt, men vi klarer foreløpig ikke å si hvem, sier operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt.

Det ble først opplyst at de to som ble sendt til Ullevål var kritisk skadd. Natt til onsdag opplyser sykehuset at skadene er uavklarte for den ene og moderate for den andre. Skadeomfanget for de to andre mennene er ikke kjent.

Ulykken skjedde på riksvei 3 ved Kolomoen klokken 21.45. To personer satt fastklemt etter ulykken, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter.

– Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløp, men det er veldig glatt på stedet, sier operasjonsleder Sissel Svarstad i Innlandet politidistrikt til VG.

Både ulykkesgruppa i Statens vegvesen og politiets teknikere ble sendt til ulykkesstedet.