Zuccas Rangers tapte på bortebane

New York Rangers' Michael Grabner og Detroit Red Wings' Jimmy Howard da de to lagene møttes fredag. Foto: Carlos Osorio / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

New York Rangers tapte 2–3 mot Detroit Red Wings på bortebane. Kampen ble avgjort på straffer.

Rangers' David Desharnais scoret kampens første mål drøye 17 minutter inn i første periode, men Red Wings' Andreas Athanasiou sørget for utligning etter nærmere åtte minutter inn i andre periode.

I tredje periode satte Vinni Letterieri pucken i nettet og ga bortelaget ledelsen, men det tok ikke lang tid før Red Wings fikk nettkjenning og de to lagene igjen sto likt.

Siden det ikke kom flere scoringer måtte kampen ut i forlengning. Den ble målløs, og dermed måtte det straffer til for å få en vinner. Der viste Red Wings seg sterkest.

Mats Zuccarello var 20.7 minutter på isen og hadde to skudd på mål. Den norske stjernespilleren var førstemann ut for Rangers i straffeslagkonkurransen, men skuddet ble reddet av keeper.