Minst tolv omkom i brann i New York

Minst tolv mennesker mistet livet og flere ble alvorlig skadd i en brann i bydelen Bronx i New York, ifølge en talsmann for byens borgmester. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix
Minst tolv mennesker mistet livet og flere ble alvorlig skadd i en brann i bydelen Bronx i New York, ifølge en talsmann for byens borgmester. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Minst 12 mennesker har mistet livet og 15 er skadd i en brann i bydelen Bronx i New York, ifølge en talsmann for byens borgermester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rundt 170 brannmenn arbeidet i temperaturer ned mot 10 minusgrader for å redde folk ut av bygningen.

Bilder av brannen, som ble meldt like før klokka 19 torsdag kveld, syntes å tyde på at ilden var under kontroll. Ingen røyk eller flammer var synlige, men vinduer i noen av de øvre etasjene var knust og svarte.

– Røyken var voldsom og folk ropte «Kom deg ut!». Jeg hørte en kvinne rope: «Vi er fanget, hjelp!», sa øyevitnet Jamal Flicker til New York Post.

En av de dødeligste brannene i nyere tid i New York skjedde nettopp i Bronx i 2007. Ni barn og en voksen omkom i brannen som ble utløst av et varmeapparat.