Mirotic herjet for Bulls

Nikola Mirotic viser form for Chicago Bulls. Foto: Charles Rex Arbogast / AP / NTB scanpix
Nikola Mirotic viser form for Chicago Bulls. Foto: Charles Rex Arbogast / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Med Nikola Mirotic tilbake er det blitt fart på Chicago Bulls i NBA. Tirsdag scoret spanjolen 24 poeng på 28 minutter i seieren over Milwaukee Bucks.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

115-106-triumfen var Chicago-lagets åttende seier på ti kamper, men bare den ellevte på 33 kamper i NBAs grunnspill.

Mirotic startet tirsdagens bortekamp på benken, men kom inn og var helt avgjørende mot slutten. Han mistet starten av sesongen fordi han pådro seg flere brudd i ansiktet i en slåsskamp med lagkameraten Bobby Portis. Etter at han og David Nwaba kom tilbake til basketballbanen ligner Bulls et nytt lag.

– Se på forsvaret vårt etter at Nikos og Davids comeback. Det har vært en stor forskjell for laget vårt, sa trener Fred Hoiberg etter Bucks-kampen.

Giannis Antetokounmpo scoret 28 poeng og Eric Bledsoe 22 for hjemmelaget, uten at det hjalp nevneverdig. Antetokounmpo fikk kun avsluttet to ganger det siste kvarteret.

– Du klarer ikke å stoppe ham helt, men vi klarte oss bedre i fjerde periode, mente Hoiberg.

Raptors-tap

Toronto Raptors er nest best i NBAs østre avdeling, men seiersrekken på seks kamper stoppet på bortebane mot Dallas Mavericks.

J. J. Barea var sentral for vertene med 20 poeng, og han la også opp til en avgjørende scoring i sluttsekundene av tirsdagens 98-93-seier.

Kyle Lowry noterte 23 poeng for Raptors, men klarte ikke å sette et eneste skudd i siste periode. Lagkameraten DeMar DeRozan, som har snittet 37 poeng de siste tre kampene, ble også effektivt stoppet av Mavericks-forsvaret.

– Mange av skuddene jeg bommet på, er normalt skudd jeg treffer på. Jeg bommet på mange enkle. Det var bare en slik kveld, sa DeRozan.

Raptors har kun tapt to ganger de siste 14 kampene, begge etter en rekke på seks seirer.

Personvernpolicy