Meny

Stor vannlekkasje i Oslo

Politiet meldte om vannlekkasjen like etter 6.30 første juledags morgen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Politiet i Oslo melder om en stor vannlekkasje i Kirkeveien ved Ullevål sykehus. Nødetatene er på stedet. 

– Det flommer vann opp av bakken så bakken løfter seg. Det er trolig en hovedvannledning som har godt. Det renner nedover mange gater, og så er det jo kaldt ute, så det kan bli veldig glatt, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB juledags morgen.

Han opplyser at Kirkeveien er sperret av i begge retninger, noe som også påvirker kollektivtrafikken i morgentimene. Brannvesenet opplyser ved 7.40 tiden at de i samarbeid med vann- og avløpsetaten har fått stengt av vannet slik at lekkasjen er isolert.

Politiet meldte om vannlekkasjen like etter 6.30 første juledags morgen.

(©NTB)

Populært