Meny

Zekhnini på benken da Fiorentina vant

Rafik Zekhnini, her i aksjon for Norges U21-landslag, var ubenyttet reserve i Fiorentinas borteseier fredag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Rafik Zekhnini var ubenyttet reserve da Fiorentina klatret til 7.-plass på Serie A-tabellen med 1-0-seier over Cagliari på Sardinia fredag.

Khouma Babacar, som innledet kampen på benken sammen med Zekhnini, ble matchvinner med sin scoring i det 81. minutt.

Senegaleseren ble byttet inn for Cyril Thereau i det 70. minutt. Han avgjorde kampen med en flikk etter at Giovanni Simeone prøvde seg med en heading.

På overtid ble hjemmelagets spiss João Pedro utvist.

Cagliari har bare seks lag bak seg på tabellen og er bare tre poeng over nedrykksstreken før resten av den siste førjulsrunden spilles lørdag.

Destro-dobbel

Mattia Destro ble matchvinner i siste minutt med sitt annet mål for dagen da Bologna slo Chievoverona 3-2 med ti mann.

Bologna klatret til øvre tabellhalvdel og la fredagens motstander tre poeng bak seg takket være Destros målteft.

Han scoret et tidlig ledermål da han nikket inn et hjørnespark. Roberto Inglese utlignet for vertene da han kopierte Destro og scoret med hodet på en corner, men Simone Verdi ga Bologna ledelsen for annen gang.

De ti siste minuttene ble dramatiske. Først ble Bologna-spiller Andrea Poli utvist med sitt annet gule kort, og fire minutter senere gjorde Fabrizio Cacciatore 2-2 med et skudd via stolpen.

Chievoverona været tre poeng, men i stedet var det gjestene som avgjorde kampen. Destro utnyttet en forsvarsbrøler og satte inn 3-2.

(©NTB)

Populært