Meny

Alle gjort rede for etter brann i enebolig i Follo

Tre personer er registrert på adressen der det begynte å brenne sent onsdag. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Politiet har fått kontakt med en mann som var savnet etter en boligbrann i Hobøl i Follo natt til torsdag. Dermed er alle beboerne gjort rede for.

Ved 3-tiden natt til torsdag var mannen fortsatt savnet, og søket med røykdykkere i brannruinene var innstilt for natten. Halvannen time senere opplyste politiet at de hadde fått kontakt med mannen i Oslo.

Ergo er ingen personer savnet i forbindelse med brannen, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

– Brannen er slukket, men det ryker fortsatt kraftig, og brannvesenet driver etterslukking. Eneboligen er totalskadd og mer eller mindre nedbrent, opplyste operasjonsleder Børge Løge i Øst politidistrikt til NTB litt før klokken 3.

Nødetatene rykket ut til brannstedet på Tomter ved 23-tiden onsdag kveld. Etter halvannen times tid begynte brannvesenet å få kontroll over ilden.

Tre beboere er registrert på adressen. To av dem var ikke hjemme da det begynte å brenne og kunne forholdsvis raskt gjøres rede for. Først ved 4.30-tiden fikk politiet kontakt med tredjemann.

Brannårsaken er ukjent, og politiet opplyser at den rutinemessige etterforskningen av brannen fortsetter.

(©NTB)

Populært