To røde kort da Huddersfield banket Watford

Elias Kachunga (t.v.) og Huddersfield sikret tre poeng borte mot Watford. Foto: Daniel Hambury/PA via AP/NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Watford og Huddersfield fikk begge en mann utvist da «The Terriers» overrasket med en sterk 4-1-seier borte på Vicarage Road i Premier League.

– Vi fortjente å vinne i dag, og det kjennes utrolig bra med tre poeng. Dette gir oss selvtillit for fortsettelsen, sa Huddersfields Collin Quaner etter kampslutt, ifølge BBC.

Elias Kachunga sendte Huddersfield i føringen etter bare seks minutters spill i London, og bortelaget doblet ledelsen ved Aaron Mooy et drøyt kvarter etter.

I det 33. minutt fikk Troy Deeney direkte rødt kort da han klippet ned Quaner bakfra, noe som gjorde oppgaven enda tyngre for vertene.

Hogg-utvisning

Laurent Depoitre la på til 3-0 med en flott avslutning i det 50. minutt, før Abdoulaye Doucouré ga Watford nytt håp med en perle av en redusering fra langt hold. Like før 1-3-scoringen hadde også Huddersfield blitt redusert til ti mann, da kaptein Jonathan Hogg fikk sitt annet gule kort for dagen i duell med Richarlison.

Watford kjempet for å komme tilbake i oppgjøret, men helt på tampen ble Aaron Mooy tomålsscorer for bortelaget. Matchen endte 4-1.

U for Burnley

Resultatet gjør at Huddersfield tok nok et steg vekk fra nedrykksstriden. Laget har nå 21 poeng, kun ett mindre enn «vepsene» fra Watford, etter 18 spilte kamper i Premier League.

Formlaget Burnley maktet ikke å ta med seg tre poeng borte mot Brighton lørdag. Glenn Murray fikk en gyllen mulighet til å sikre hjemmelaget tre poeng, men Murrays forsøk fra straffemerket gikk himmelhøyt over mål. Et målløst oppgjør ga hvert av lagene ett poeng. Burnley har sterke 32 poeng så langt, mens Brighton står med 18.