Ingen finale for Løvberg og Lie i svømme-EM

Markus Lie i semifinalen på 100 m medley under kortbane-EM i svømming lørdag. Han tok seg ikke til finale. Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix
Markus Lie i semifinalen på 100 m medley under kortbane-EM i svømming lørdag. Han tok seg ikke til finale. Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Emilie Nyenget Løvberg og Markus Lie tok seg begge til semifinale i kortbane-EM i svømming lørdag, men der sa det stopp. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Løvberg svømte inn til 58,05 på 100 meter butterfly. Med det ble hun nummer fire i sitt heat og kom blant de 16 som gikk til semifinale senere lørdag. I semifinalen satte hun norsk rekord med 57,96, men det holdt kun til 6.-plass i sin semifinale.

Markus Lie ble nummer to i sitt heat på 100 meter medley med 53,06. Det var nok til en plass i semifinalen. I semien var Lie på andreplass etter andre veksling, men han falt tilbake og ble nummer seks.

På 100 meter fri for menn svømte Niksa Stojkovski inn til 48,61 og fjerdeplass i sitt heat, mens Markus Lie endte sist i sitt heat med 48,66. Ingen av tidene var gode nok til å ta seg videre.

Ingeborg Vassbakk Løyning noterte 27,70 på 50 meter rygg. Det holdt heller ikke til å ta seg til semifinalen.

Verken Marte Løvberg (1.59,10) eller Stine Lise Stenseth (1.59,47) på 200 meter fri klarte å kvalifisere seg for mer svømming i kortbane-EM lørdag.

Det norske laget på 4 x 50 meter fri blandet svømte inn til 1.33,30. Norge er annen reserve til finalen. Stojkovski, Lie, Susann Bjørnsen og Monica Johannessen svømte.