Inter til kvartfinale med et nødskrik

Yuto Nagatomo setter inn det avgjørende straffesparket i Inters cupkamp mot Pordenone. Foto: Luca Bruno, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.

Pordenone-keeper Simone Perilli drev hjemmelaget til fortvilelse i selve kampen og holdt på å bli helt i straffesparkkonkurransen da han reddet to Inter-straffer.

Til sist kunne Inter puste lettet ut. Yuto Nagatomo satte inn det siste straffesparket til seier 5-4 og sørget for at laget spiller kvartfinale mot byrival Milan eller Hellas Verona.

Begge lag hadde avslutninger i målstolpene i selve kampen. Simone Magnaghi var nærmest for Pordenone da han skjøt i tverrliggeren etter en halvtime.

Inter-trener Luciano Spalletti mønstret et tilnærmet reservelag. Bare Milan Skriniar og Matias Vecino var igjen i startelleveren fra helgens 0-0-kamp mot Juventus.

Likevel ble det så vanskelig at han så seg nødt til å sette inn Marcelo Brozovic ved pause og kaste innpå stjerneangriperne Ivan Perisic og Mauro Icardi.

Icardi nikket i stolpen i første ekstraomgang.