Elverum knuste Haslum på bortebane

Elverums Kevin Gulliksen stoppet på ni mål da Haslum ble slått 34-26 på bortebane i eliteserien onsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Elverum viste ingen nåde og slo Haslum med 34-26 på bortebane i eliteserien i håndball onsdag.

Elverum holder likevel bare fjerdeplassen. Laget har tre kamper mindre spilt enn serieleder Halden på grunn av at hedmarkingene har vært opptatt med mesterligaspill denne høsten.

Elverum har 15 poeng på sine ni spilte kamper, mens Halden har 19 poeng på tolv kamper.

I Haslumhallen onsdag var det egentlig bare jevnt de ti første minuttene av kampen. Ved pause var stillingen 17-12 til Elverum.

Haslum knappet innpå ledelsen til tre mål før laget fra skogene igjen satte fart og dro sakte, men sikkert ifra.

Magnus Søndenå var hjemmelagets toppscorer med 7 mål, mens Kevin Gulliksen hadde 9 fulltreffere for Elverum.