Tolvåring overfalt i Skien

Politiet i Skien vet ikke hvorfor en gjeng kom etter en tolvåring og dem han var sammen med. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Politiet i Skien vet ikke hvorfor en gjeng kom etter en tolvåring og dem han var sammen med. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket fredag kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.

– De la på sprang, men tolvåringen ble innhentet og ble slått og sparket, sier operasjonsleder Lene Nordbø i Sørøst politidistrikt til NTB ved midnatt. Hun vet foreløpig ikke hva som er foranledningen til at gutten ble angrepet.

– Han er til undersøkelse på legevakten, og vi må få tatt en samtale med ham etter hvert. Forhåpentlig vet vi mer i morgen. sier Nordbø. Hun forteller at gutten klaget over smerter i brystet og hadde en hevelse på den ene siden av ansiktet.

Overfallet skjedde i nærheten av Kjørbekkhøgda skole ved 21.45-tiden fredag kveld. Politiet søkte i området, men fant ingen av de antatte gjerningspersonene.

Politiet vet ikke hvorfor en gjeng kom etter tolvåringen og dem han var sammen med.