Kokende hall venter Sagosen i norsk stjerneduell

Sander Sagosen (til venstre) og Kent Robin Tønnesen møtes i storkamp i mesterligaen lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Sander Sagosen (til venstre) og Kent Robin Tønnesen møtes i storkamp i mesterligaen lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sander Sagosen og Kent-Robin Tønnesen er klar for sitt andre møte på en uke. – Det er disse kampene som teller aller mest, sier Sagosen til NTB.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ungarske Veszprém og franske Paris St. Germain er to av Europas fire-fem virkelig storheter i herrehåndball.

Derfor ligger det mye ære i potten i Champions League-møtet lørdag kveld. Kampen er for lengst utsolgt, og temperaturen i Veszprém Arena er det lite som slår i håndballsammenheng.

PSG kan vente seg det meste fra tribunene. – Fansen vår vil ha en seier. Det kommer til å være kjempestemning, sier Tønnesen til NTB.

Han kom til Veszprém i sommer og har spilt mye de siste seks ukene etter at László Nagy gikk på en skade.

– Det har gått bra, og det gjelder selvfølgelig å slå Sander denne gangen.

Bom

PSG vant hjemmekampen mot Veszprém forrige uke. Den var jevn til sluttminuttene.

– Vi går selvfølgelig for å gjenta det, men det blir noe annet her. Det blir knalltøft. Det er slik det skal være, sier Sagosen til NTB i lobbyen på Hotel Medici.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han trengte bare et par uker på å bli en nøkkelmann i PSG i sommer, men klubben tråkket på et stort bananskall forrige uke. – Vi tapte i den franske serien mot Nimes, sier Sagosen og er fortsatt litt irritert over det.

Champions League avgjøres med Final Four-sluttspill i mai. Det har Sagosen aldri før vært med på. Nå ligger mye til rette for at det skjer om et halvt års tid.

PSG må regnes som favoritt til sluttseieren i mesterligaen selv om det er lite som skiller de fire-fem beste lagene.