Meny

Zlatan Ibrahimovic klar for United-comeback

Zlatan Ibrahimovic er klar for comeback etter kneskaden og er i Manchester United-troppen mot Newcastle lørdag. Foto: Claudio Bresciani / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic er klar for comeback etter korsbåndskaden. Svensken er i Manchester United-troppen til lørdagens kamp mot Newcastle.

Det opplyste manager José Mourinho fredag til MUTV.

Også Paul Pogba og Marcos Rojo er klare etter sine skader.

– Spillerne som har vært her og jobbet for å komme tilbake fra skader er klare til å spille. Det gjelder også de som kommer tilbake fra store skader, sa Mourinho.

Han ble spurt om å spesifisere hvem det gjelder og svarte «Pogba, Ibrahimovic og Marcos Rojo».

Pogba har vært ute siden september med en hamstringskade, mens Rojo ødela korsbåndet i samme kamp som Ibrahimovic i april.

Lang vei

Den påfølgende pressekonferansen kom til å handle mye om Ibrahimovic.

– Han er kampklar, men vi kan ikke forvente at han skal spille 90 minutter eller mange kamper på rad, slik han har gjort i hele sin karriere. Nå trenger han tid for å komme tilbake til sitt gamle nivå, både når det gjelder fysikken og skarpheten, sa Mourinho ifølge Manchester Evening News.

Ibrahimovic ødela korsbåndet da han landet forkjært i en europaligakamp mot Anderlecht i april. Han ble operert i USA i mai og har siden drevet gjenopptrening.

Gir aldri opp

Ibrahimovic var egentlig ferdig i United da kontrakten hans løp ut, men i august signerte han en ny ettårsavtale. Mourinho gjorde det klart at man ville være tålmodige med svensken.

– Å gi opp var intet alternativ, det finnes ikke. Jeg har tatt meg så langt, og jeg skal avslutte karrieren på min måte. Jeg skal slutte når jeg vil og slik jeg vil, sa 36-åringen i et intervju for noen dager siden.

Da røpet han ikke at hans comeback var så nært forestående.

(©NTB)

Populært