Meny

Skadekrise for Vålerenga før rivalmøte

Martin Laumann Ylven er blant de siste tilskuddene til Vålerengas lange skadeliste. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga Ishockey sliter tungt med skader før lørdagens bortekamp mot Lørenskog i eliteserien.

Dermed kan det bli tøft for VIF å slå tilbake etter det sure 2-3-tapet mot Storhamar mandag. Der ble en av lagets viktigste offensive spillere, Martin Laumann Ylven, skadd da han ble taklet stygt bakfra av Robin Dahlstrøm.

Ylvens skulder ble slått ut av ledd, og han er ute i 10-12 uker, ifølge VIF. I tillegg har laget sju andre spillere på skadelista, blant dem kaptein Brede Csiszar, som er ute i seks uker.

Tobias Lindström, som normalt spiller i Vålerengas førsterekke sammen med Ylven, er ute i fire-seks uker. Andre skadde spillere er Jørgen Moflag, Vegard Aspehaug, Marcus Ekberg og Andreas Stene, mens Andreas Øksnes er usikker til Lørenskog-kampen.

– Altså, det blir for mange. Vi har ikke så stor stall. Men vi har et bra U20-lag og kan hente opp spillere fra juniorlaget, sa trener Roy Johansen til VIFs nettsted tidligere i uken.

Lørenskog har også hatt sine skadeutfordringer i høst og ligger nest sist i eliteserien med 17 poeng fra 19 kamper. Laget kommer til lørdagens kamp mot VIF fra et 4-7-tap mot tabelljumbo Kongsvinger og 2-5-tap mot Storhamar.

Vålerenga har også skuffet resultatmessig, men klarer seg noe bedre enn Lørenskog med sine 23 poeng.

(©NTB)

Populært