NRK-ekspert tok med savnet Forfang-bag

Johann André Forfang har fått det siste hopputstyret til Wisla og er klar for sesongåpningen i Polen fredag ettermiddag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Johann André Forfang har fått det siste hopputstyret til Wisla og er klar for sesongåpningen i Polen fredag ettermiddag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Johann Forfang rekker fredagens verdenscupåpning etter at NRK-ekspert Johan Remen Evensen tok med bagen som Norwegian ikke fikk med til Polen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi pustet lettet ut da vi fikk beskjed om at Johann kunne ta med bagen, forteller landslagssjef Alexander Stöckl til Dagbladet.

Det var fullstendig krise i hoppleiren torsdag. Forfang ankom Wisla uten hoppsko, hjelm, briller, hansker, undertøy og pads.

Forfang uttalte til NTB at han fryktet at verdenscupåpningen skulle gå fløyten.

– De ville absolutt ikke forsikre meg om at jeg får bagasjen i tide til fredagens trening og kvalifisering, sa Forfang oppgitt.

Men hjemme i Norge fanget NRKs sidekommentator opp nyheten om bagasjedramaet. Siden Evensen hadde et senere fly til Polen, kunne han løse floken og ta med Forfangs bag til Wisla.

Verdenscupen i hopp innledes med kvalifisering fredag, lagkonkurranse lørdag og individuelt renn søndag.