Meny

16-åring alvorlig skadd i ulykke på T-banestasjon i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 16 år gammel gutt ble alvorlig skadd da han falt ned i skinnegangen på Carl Berner T-banestasjon tidlig onsdag. Han ble trolig kjørt på av en arbeidsmaskin.

– Sporveien observerte på kameraene sine at han lå ved sporet og meldte fra til oss. Vi mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt. Mest sannsynlig har han falt ned, men vi vet ikke hvordan han er kommet til skade, sa operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB i 5-tiden.

16-åringen var ifølge politiet ved bevissthet da de kom til ulykkesstedet. Like før 6 opplyste operasjonslederen at tenåringen er kjørt til Ullevål sykehus. Sykehuset opplyser at gutten er innlagt med alvorlige skader.

– Han har nesten fått hånden sin revet av, meldte politiet på Twitter i 4.45-tiden.

– Vi har sett på overvåkingsvideoer, og det ser ut som han falt ned på skinnegangen. Deretter skal en arbeidsmaskin ha passert ham og mest sannsynlig ha truffet ham. Føreren har nok ikke oppdaget at han har truffet noen, sier Sylju.

Hun opplyser at føreren av arbeidsmaskinen vil bli avhørt i morgentimene.

Klokken 6 meldte Sporveien på Twitter at T-bane linje 5 ikke stoppet på Carl Berner, men i 6.30-tiden gikk trafikken som normalt igjen.

Alle nødetatene rykket ut da politiet ble varslet om hendelsen.

Populært