Napoli tok tilbake tabelltoppen

Napoli-spillerne kunne feire tre nye poeng søndag. Foto: Ciro Fusco / ANSA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Napoli er fortsatt ubeseiret i Serie A. Søndag tok laget tilbake tabelltoppen fra Juventus med 3-1-seier mot Sassuolo.

Napoli beveget seg opp på 31 poeng etter elleve serierunder, med Juventus og Lazio nærmest seg på 28 poeng.

Allan sendte Napoli i ledelsen etter 22 minutter mot Sassuolo, men Diego Falcinelli utlignet fire minutter før pause.

José Mária Callejón og Dries Mertens sikret imidlertid 3-1-seier i annen omgang.

Juventus lånte tabelltoppen i et knapt døgn etter å ha slått Milan 2-0 lørdag, mens Lazio, som har tredjeplassen med dårligere målforskjell enn de regjerende mesterne, knuste tabelljumbo Benevento 5-1 søndag. Serie A-toppscorer Ciro Immobile scoret sitt 14. mål for sesongen i storseieren. Nykommer Benevento står fortsatt uten poeng.

Udinese vant 2-1 mot Atalanta, mens Spal slo Genoa 1-0.

Rafik Zekhnini var ikke i troppen da Fiorentina tapte 1-2 mot Crotone.

Sampdoria havnet bakpå mot Chievo, men snudde til 4-1-seier. Taperens manager, Rolando Maran, fikk marsjordre for protester.

I den siste kampen søndag vant Torino 2-1 mot Cagliari. Joel Obi ble matchvinner i annen omgang.