Zuccas Rangers med seier på hjemmebane

New York Rangers Chris Kreider feirer kampens første mål mot Coyotes natt til fredag, med lagkameratene. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello og New York Rangers tok en etterlengtet seier på hjemmebane da de vant 5–2 over Arizona Coyotes natt til fredag.

Det har vært mørke tider for den norske ishockeyproffen og hans lag, men torsdag fikk Rangers en kjærkommen opptur da de slo Coyotes i Madison Square Garden.

Etter første periode ledet Rangers 2–0. Det første målet ble scoret av Chris Kreider åtte minutter inn i første periode, med assist fra Zuccarello. Det andre målet kom etter drøye 15 minutter fra Pavel Buchnevich.

Etter endt andre periode var stillingen 4–1. Det var Anthony Duclair som sørget for Coyotes første mål etter fem minutter. Bortelaget sikret seg sitt andre mål da Clayton Keller scoret drøye tre minutter ute i tredje periode.

Like før kampslutt satte Michael Grabner pucken i mål og sikret Rangers en 5-2-seier.

Zuccarello, som ligger nederst på +/--statistikken som viser hvordan laget har gjort det med en gitt spiller på isen, fikk 14.43 minutter på isen natt til fredag.

Lørdag møter Rangers Montreal Canadiens.