Icardi ordnet Inter-seier i Milano-derbyet

Mauro Icardi feirer etter å ha scoret mot Milan i Serie A søndag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Inter-kaptein Mauro Icardi ble den store helten i «Derby della Madonnina» da han scoret hattrick i 3-2-seieren mot Milan i Serie A søndag.

Mauro Icardi åpnet scoringene foran et fullsatt Giuseppe Meazza, som stadionet heter når det er Inter som har hjemmekamp, da han satte ballen i nettet etter 28 minutter.

Suso ga håp om poeng for Milan med en vakker utligning etter 56 minutter, men Icardi sendte Inter tilbake i ledelsen sju minutter senere da han fikk stå helt umarkert.

Inter la seg dypt i banen for å sikre seieren, men i stedet dukket Giacomo Bonaventura opp og utlignet til 2-2.

Icardi var imidlertid ikke ferdigscoret for dagen, og fra straffemerket sikret kapteinen 3-2-seier til Inter på lagenes felles hjemmearena.

Inter klatrer til annenplass på tabellen, to poeng bak serieleder Napoli. Inter og Napoli er de eneste to lagene som har til gode å tape denne sesongen.

Milan faller på sin side til 10.-plass på tabellen, ti poeng bak søndagens motstander.

Øvrige resultater søndag: Bologna – Spal 2-1, Cagliari – Genoa 2-3, Crotone – Torino 2-2, Fiorentina – Udinese 2-1, Sampdoria – Atalanta 3-1, Sassuolo – Chievo 0-0.