Zuccas Rangers tapte mot Devils

New Jersey Devils' midtbane Adam Henrique (14) og Miles Wood (44) jubler etter at Henrique scoret mot New York Rangers som tapte lørdagens kamp. Stillingen ble 3–2. Foto: Julie Jacobson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det gikk ikke veien for Mats Zuccarello og New York Rangers da de møtte New Jersey Devils på hjemmebane og bortelaget stakk av med 3-2-seier.

Etter en målløs første periode i Madison Square Garden, var det Rangers' Rick Nash som først satte pucken i mål. Deretter var Devils på hogget og lurte inn tre mål etter hverandre, og ledet med stillingen 3–1.

Kun ett minutt før slutt klarte New York-lagets Kevin Shattenkirk å sende pucken forbi bortelagets målvakt, og sørge for en redusering. Stillingen sto 3–2 ved slutt.

Zuccarello fikk drøye 22 minutter på isen.

Det har vært en heller laber sesongstart for Rangers som i lørdagens kamp gikk på sitt femte tap. Det betyr at Rangers fortsatt er på sisteplass i Metropolitan-serien med sine to poeng.

Andreas Martinsen var ikke med da hans Chicago Blackhawks slo Nashville Predators 2–1 lørdag.