Politiet: Massedrapsmann skjøt mot flybensintanker i Las Vegas

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stephen Paddock siktet også på drivstofftanker på flyplassen i Las Vegas i håp om å få dem til å eksplodere under massakren 1. oktober, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyplassen ligger like ved hotellet der massedrapsmannen befant seg da han fra 32. etasje skjøt over 1.000 skudd mot publikum på en utekonsert. 58 mennesker ble drept.

Paddock skjøt også mot flybensintanker, opplyser Las Vegas' sheriff Joseph Lombardo, som tilføyer at han ikke har kjennskap til at skuddild kan sette flybensin i brann.

På en pressekonferanse fredag kom Lombardo med en ny versjon av hendelsesforløpet, men han sa at etterforskningen fortsatt ikke har brakt politiet og FBI noe nærmere å avdekke noe motiv for massakren.

Lombardo oppga derimot et nytt tall på sårede, 546 mot 489 som tidligere oppgitt. 45 av dem er fortsatt på sykehus, og tilstanden er kritisk for flere av dem.

Foruten motivet, er mange andre spørsmål om massakren fortsatt ubesvart. Politiet fant Paddock død på hotellrommet, ifølge politiet 12 minutter etter at han begynte å skyte mot folkemengden utenfor.