Fire til sykehus etter frontkollisjon i Gloppen

Fire tenåringer måtte til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte i Kandalen i Gloppen natt til lørdag. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Fire tenåringer måtte til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte i Kandalen i Gloppen natt til lørdag. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire personer ble fraktet til sykehus i ambulanse etter en frontkollisjon mellom to personbiler i Kandalen i Gloppen i Sogn og Fjordane.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet meldte om at ulykken skjedde klokken 2.02 natt til lørdag, på Twitter. Alle nødetatene rykket ut og alle fire i de to personbilene ble fraktet til sykehus i Førde. Føreren av den ene personbilen, en mann under 20 år, fikk førerkortet beslaglagt.

– Veien de kjørte på var veldig smal, men vi vet ikke mer enn at bilene traff hverandre front mot front, sier operasjonsleder Kjetil Drange i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Alle fire i de to bilene var tenåringer.

– Vi kjenner ikke til tilstanden på de fire, men de var alle bevisste da de ble fraktet med ambulanse til Førde sentralsykehus, sier Drange.