Rettsmedisineren i Los Angeles fortsetter Petty-obduksjon

En talsmann for rettsmedisineren i Los Angeles sier at de vil fortsette obduksjonen av den avdøde rockeartisten Tom Petty. Her fra Tom Petty and The Heartbreakers' konsert under Norwegian Wood-festivalen i Frognerbadet i Oslo sommeren 2012.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
En talsmann for rettsmedisineren i Los Angeles sier at de vil fortsette obduksjonen av den avdøde rockeartisten Tom Petty. Her fra Tom Petty and The Heartbreakers' konsert under Norwegian Wood-festivalen i Frognerbadet i Oslo sommeren 2012. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En talsmann for rettsmedisineren i Los Angeles sier at de ikke er ferdig med obduksjonen av den avdøde rockeartisten Tom Petty.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De avsluttet opprinnelig obduksjonen tirsdag, men onsdag kom beskjeden om at det er nødvendig med ytterligere undersøkelser for å fastslå dødsårsaken, opplyste Ed Winter.

Tom Petty ble i all hast kjørt fra sitt hjem i Malibu i California tidlig mandag morgen til sykehus der han ble erklært død mandag kveld lokal tid. En talskvinne for sykehuset sa at han hadde fått hjertestans i sitt hjem.

Det er ikke antydet at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men talsmannen sa at rettsmedisineren undersøker alle dødsfall der avdøde ikke har oppsøkt lege i løpet av det siste halvåret.

Winter la til at det kan ta mange uker før man eventuelt kan fastslå om Petty hadde noe narkotika i kroppen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært