Meny

AP: Las Vegas-skytteren brukte millionbeløp på pengespill før massakren

59 mennesker ble drept og over 500 ble skadd i den blodige massakren i Las Vegas søndag. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Massedrapsmannen Stephen Paddock i Las Vegas gjorde et titalls pengespilltransaksjoner på minst 10.000 dollar i ukene før massakren, ifølge en tjenestemann.

Nyhetsbyrået AP siterer en anonym tjenestemann for myndighetene som oppgir at det er snakk om minst et dusin gamblingtransaksjoner.

Samme kilde bekreftet også tirsdag at den 64 år gamle pensjonerte regnskapsføreren overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene, som er fødelandet til hans australske samboer, ifølge flere høytstående politikilder som NBC News har snakket med.

Tjenestemannen AP snakket med, har sin informasjon fra politiet og sier at etterforskerne nå undersøker om Paddocks samboer kan ha visst om angrepet. Marilou Danley er ventet å ankomme USA onsdag.

I alt 59 mennesker ble drept og over 500 skadd da Paddock avfyrte hundrevis av skudd fra sitt hotellrom i 32. etasje mot en konsert med 22.000 publikummere søndag.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært