Windingstad imponerer i Sør-Amerika

Rasmus Windingstad, her i aksjon i storslalåm i Sölden i fjor, viser god form i sesongoppkjøringen.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Rasmus Windingstad, her i aksjon i storslalåm i Sölden i fjor, viser god form i sesongoppkjøringen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Rasmus Windingstad viser fine takter i alpinistenes sesongoppkjøring. Natt til tirsdag vant han sitt annet strake FIS-renn i Chile.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

23-åringen gikk til topps i superkombinasjonen etter å ha ligget på 14.-plass etter super-G-delen. Windingstad var raskest i slalåm og endte til slutt 13 hundredels sekund foran sloveneren Miha Hrobat.

– Veldig moro å vinne to renn her nede. Jeg har fått en del minutter med super-G-ski under beina, og jeg følte meg klar for renn. Det gikk jo også ganske bra, jeg leverte i slalåmdelen, sier Windingstad.

Han vant også et renn i starten av alpinlandslagets samling i Chile. Dermed har han sikret seg verdifulle FIS-punkter med tanke på startposisjon i verdenscupen i storslalåm kommende sesong.

– Det største målet for sesongen er vel å kjøre meg inn i topp 30 i verden i storslalåm. Det ultimate målet vil vel være å kvalifisere seg for OL, sier Bærum-alpinisten.

Bjørnar Neteland og Stian Saugestad kjørte også mandagens superkombinasjon. De endte henholdsvis på 7.- og 11.-plass.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden