Rangers slo Islanders uten Zuccarello

New York Rangers' forsvarer Ryan McDonagh (27) slåss om pucken med New York Islanders' Calvin de Haan (44) i oppkjøringskampen i Madison Square Garden i New York mandag. Foto: Adam Hunger / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

New York Rangers scoret kampens eneste mål i forlengningen og slo byrival Islanders i den første oppkjøringskampen til neste NHL-sesong.

Det ble tre målløse perioder da de to New York-lagene møttes i Madison Square Garden mandag kveld lokal tid.

Rangers' Neal Pionk scoret derimot vinnermålet to og et halvt minutter på overtid. Dermed endte kampen med hjemmeseier 1-0.

Nest sist på pucken var det svenske stortalentet Lias Andersson. 18-åringen kom til Rangers fra HV71 i høst og debuterte mot Islanders.

– Jeg synes det gikk kjempebra. Og det var fantastisk morsomt. Jeg kommer til å huske denne kvelden, sa Andersson til Aftonbladet. Han kjemper om å få kontrakt med storlaget fra New York.

Norske Mats Zuccarello, Rangers' beste poengplukker forrige sesong, spilte ikke mandagens kamp.

Andreas Martinsen var heller ikke på isen for Montreal Canadiens da laget åpnet sesongoppkjøringen. Canadierne tapte 2-3 mot Boston Bruins i Quebec by.