Zekhnini fikk en omgang mot Real Madrid – Ronaldo avgjorde

Rafik Zekhnini spilte inntil nylig for Odd i den hjemlige Eliteserien. Onsdag tilbrakte 19-åringen en omgang på Santiago Bernabeus gressmatte for sin nye klubb Fiorentina. Paul White / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ronaldo satte inn det avgjørende målet da Real Madrid slo Fiorentina 2–1 i en privatkamp. Norske Rafik Zekhnini spilte annen omgang i Madrid onsdag.

Begge lagene fikk tidlig nettkjenning i første omgang. Fiorentinas Jordan Veretout var første ute og sendte gjestene opp i ledelsen i kampens fjerde minutt. Bare tre minutter etter franskmannens scoring, svarte Borja Mayoral med en utligning for hjemmelaget.

Stillingen 1–1 sto seg til det var gått en drøy halvtime. Da sørget Ronaldo for at Real Madrid tok føringen 2–1. Det ble også sluttresultatet da fløyta gikk ved full tid.

Begge lagene benyttet kampen til å gi mange av spillerne sine tid på banen, med mange bytter, særlig ved pause. Det innebar at også norske Rafik Zekhnini fikk prøve seg på gressmatta på Santiago Bernabéu. Den tidligere Odd-spilleren spilte hele annen omgang for de lilla gjestene fra Firenze.

19-åringen fikk sin serie A-debut forrige uke da han kom inn ti minutter før slutt i 0-3-tapet for Inter.