Elev skadd i voldshendelse ved Namsos ungdomsskole

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En skoleelev ble skadd i en voldshendelse ved Namsos ungdomsskole mandag morgen. Politiet har pågrepet en person de mener står bak.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eleven er ikke livstruende skadd og er blitt avhørt av politiet.

– Politiet mottok i dag, rett etter klokken 9, melding om en voldshendelse ved Namsos barne- og ungdomsskole. En person ble skadd i hendelsen og brakt til Namsos sykehus for behandling, skriver politiet i en pressemelding.

En person ble pågrepet og siktet for kroppsskade etter hendelsen.

– Ingen av dem er kjent for politiet fra før. Fornærmede er elev ved skolen, mens siktede ikke er det, opplyser politiet.

Kniv?

Kilder på stedet opplyste først til NRK at det var brukt en kniv, men dette er ikke bekreftet av politiet.

– Foreløpig kan vi ikke si noe mer enn at vi tidligere i dag fikk melding om en voldshendelse ved Namsos barne- og ungdomsskole, sier etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Rektor Grete Mo sier til Namdalsavisa at eleven fikk skader i ansiktet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hendelsen skjedde like før skolestart. Noen av våre elever var utenfor skoleområdet da en person som ikke er elev ved skolen, kom og skadet en av våre elever. Eleven ble påført skader i ansiktet. Vedkommende kom opp til oss og ble øyeblikkelig sendt til sykehuset i Namsos, sier Mo.

Pågrepet

Kort tid etter at politiet fikk meldingen, ble en person pågrepet for voldshendelsen. Politiet vil ikke gå ut med alderen på verken den pågrepne eller fornærmede.

– Det er gjennomført vitneavhør og etterforskning er iverksatt. Som en naturlig del av denne etterforskningen skal politiet blant annet se på eventuell relasjon mellom de to og hva som kan ha vært forløpet for hendelsen, opplyser politiet.

Kommunen ber elever og ansatte som har informasjon om hendelsen, om å ta kontakt med politiet. Undervisningen ved skolen fortsatte som vanlig.