Boateng fikk Frankfurt-debuten

Kevin-Prince Boateng debuterte for Eintracht Frankfurt mot Freiburg søndag. Foto: Patrick Seeger / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kevin-Prince Boateng spilte sin første seriekamp for Eintracht Frankfurt mot Freiburg, to år etter å ha blitt kastet ut av Schalke-troppen. Kampen endte 0-0.

30-åringen signerte en treårskontrakt med Frankfurt fredag, etter en forhastet exit fra spanske Las Palmas på grunn av "personlige årsaker".

Boateng har funnet tonen med Frankfurt-manager Niko Kovac, etter å ha vært lagkamerat med 45-åringen for over et tiår siden.

Til tross for kun én treningsøkt med sin nye klubb fikk Boateng komme inn de siste 25 minuttene i den målløse kampen mot Freiburg.

– Mye har skjedd de siste dagene, men det var mye positivt å ta med seg. Det var hardt å spille etter bare en økt, men jeg håper det vil bli flere mål over de neste ukene, sa Boateng til Sky.

Freiburg hørte nettsus i første omgang, men etter videodømming ble målet annullert for offside. Videodømming blir tatt i bruk i tysk 1. Bundesliga for første gang denne sesongen.

Senere søndag vant Borussia Mönchengladbach 1-0 mot Köln i Rheinland-derbyet. Den sveitsiske forsvarsspilleren Nico Elvedi (20) ble matchvinner med sin første Bundesliga-scoring rett etter pause.