Vålerenga vendte 0-2 til seier

Lisa-Marie Utland scoret målene da Røa slo Kolbotn i eliteserien fotball kvinner lørdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Vålerenga lå under 0-2 etter fire minutter i bortekampen mot Arna-Bjørnar, men kom tilbake og vendte til seier 3-2.

Dermed fikk Arna-Bjørnar et tilbakeslag i medaljekampen i kvinnenes eliteserie. Laget så ut til å gå mot to sikre poeng da Josée Nahi scoret to ganger i kampens første fire minutter, men gjestene ville ikke gi seg.

Anne Lise Olsen reduserte før pause, mens Gunnhildur Jónsdottir utlignet en snau halvtime før slutt. I siste minutt ble Elise Krieghoff matchvinner.

De to siste Vålerenga-målene kom etter at Arna-Bjørnars Emilie Nautnes ble utvist for to gule kort.

Røa vant lokaloppgjøret mot Kolbotn 2-0 med to scoringer av landslagsspiss Lisa-Marie Utland. Seieren fører Røa opp i ryggen på tredjeplasserte Stabæk, som imidlertid har tre kamper mindre spilt.

Det ble uavgjort 0-0 mellom Klepp og Sandviken. Sistnevnte tok dermed et viktig poeng i bunnstriden.

Stabæk er ett poeng foran Røa, to foran Klepp og tre foran Arna-Bjørnar. Vålerenga på sjuendeplass er ytterligere tre poeng bak.

LSK Kvinner gjenerobret torsdag serieledelsen med 1-0-seier i toppkampen mot Avaldsnes, som er to poeng bak. Avaldsnes er sju poeng foran Stabæk, men har også spilt tre kamper mer.