Stortap for Dæhlis lag i 2. Bundesliga

Fredagens bortekamp mot Darmstadt ble en nedtur for Mats Møller Dæhli og hans St. Pauli, som måtte tåle sitt første serietap siden mars. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Møller Dæhli ble byttet ut etter en snau time da St. Pauli tapte hele 0-3 for Darmstadt i 2. Bundesliga fotball fredag.

Det var St. Paulis første tap i en seriekamp siden mars. Darmstadt, som rykket ned fra 1. Bundesliga i vår, viste seg hakket for god og scoret ved Kevin Grosskreutz, Tobias Kempe (straffe) og Yannick Stark.

St. Pauli hadde sjansen til å ta seg inn igjen i kampen på stillingen 2-0 i det 67. minutt, men Sami Allagui misbrukte et straffespark.

Gustav Valsvik reddet et skudd på streken tidlig i annen omgang da Eintracht Braunschweig spilte 1-1 hjemme mot Erzgebirge Aue. Begge målene kom i første omgang. Dimitrij Nazarov ga Aue ledelsen, men Salim Khelifi utlignet to minutter senere.

Valsvik spilte hele kampen i hjemmelagets midtforsvar.

Seieren over St. Pauli sendte Darmstadt til tabelltopp før resten av den 3. serierunden avvikles i helgen.

Eintracht Braunschweig er to poeng bak, St. Pauli ytterligere ett poeng bak.