Dortmund avviser at Dembélé nærmer seg Barcelona

Ousmane Dembélé ønsker seg til Barcelona, men foreløpig er han fortsatt Dortmund-spiller. Foto: Bernd Thissen / DPA via AP / NTB scanpix
Ousmane Dembélé ønsker seg til Barcelona, men foreløpig er han fortsatt Dortmund-spiller. Foto: Bernd Thissen / DPA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke sier til Kicker at Ousmane Dembélé ikke er nærmere en overgang til Barcelona, selv om katalanerne hevder det motsatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi diskuterer vilkårene for Philippe Coutinho (Liverpool) og Dembélé. Vi håper de vil være Barcelona-spillere neste sesong, sa Barcelona sportsdirektør Pep Segura til TV-kanalen Esport3 onsdag.

Dette stemmer ikke, skal man tro Watzke.

– Barcelona har ikke lyktes i å innfri ønsket om å fullføre en overgang for Dembélé. For øyeblikket har ikke Barcelona kommet en millimeter nærmere et kjøp, sier Dortmund-direktøren til Kicker.

Dembélé, som har kontrakt med tyskerne til 2021, er for tiden suspendert av klubben. Han droppet å komme på trening forrige uke, trolig som et ledd i å presse gjennom en overgang til katalanerne.

Også Liverpool har avvist Seguras påstand. Manager Jürgen Klopp uttalte torsdag at Barcelonas uttalelser er direkte feil.