Klopp: – Coutinho er ikke nær Barcelona-overgang

Liverpool-manager Jürgen Klopp benekter at Philippe Coutinho nærmer seg Barcelona. Foto: Michael Probst, AP / NTB scanpix
Liverpool-manager Jürgen Klopp benekter at Philippe Coutinho nærmer seg Barcelona. Foto: Michael Probst, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool-manager Jürgen Klopp avfeier Barcelonas påstander om at Philippe Coutinho er nær ved å signere for den spanske storklubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brasilianeren har den siste tiden vært sterkt koblet til Barcelona. Onsdag kveld bekreftet katalanerne at de jobber for å sikre seg Liverpool-stjernen og Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund.

– Vi diskuterer vilkårene for Coutinho og Dembélé. Vi håper de vil være Barcelona-spillere neste sesong, sa Barcelona sportsdirektør Pep Segura til TV-kanalen Esport3.

Han la til at en avtale er svært nær, men at han ikke «kan si noe mer før alt er klart». Barcelona har sitert Seguna på sitt eget nettsted.

Klopp hevder Barcelonas uttalelser er direkte feil. Ifølge Liverpool-manageren pågår det ikke engang forhandlinger mellom de to klubbene.

– Jeg så kampen (Real Madrid–Barcelona), men jeg glemte å se intervjuene etterpå. Det er ikke noe å si fra vår side. Jeg vet ikke hvorfor folk sier det de sier. Jeg kjenner dem ikke, spesielt ikke denne fyren. Jeg har aldri møtt ham før, sier Klopp før helgens seriekamp mot Crystal Palace.

Coutinho har slitt med en vond rygg og har ikke spilt for Liverpool i sesongstarten. Han er heller ikke i troppen mot Palace.