Klæbo på lag med Diggins

Johannes Høsflot Klæbu. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Johannes Høsflot Klæbu. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den amerikanske langrennsstjernen blir en del av sponsorsatsingen Team Zedge, sammen med de norske stjernene Johannes Høsflot Klæbo og Niklas Dyrhaug.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Diggins, som har skrevet under en avtale som knyttet henne til Zedge ut sesongen 2018/19, blir nå en del av Team Zedge sammen med Klæbo og Dyrhaug. Prosjektet er ikke et lag i tradisjonell forstand, men Zedge har samlet de utøverne som de føler er med på løfte sporten på hver sin måte.

– Disse utøverne har alle noe særegent og er ikke redd for å vise det fram, sier administrerende direktør i Zedge, Tom Arnøy i en pressemelding.

– I tillegg ønsker vi at løperne skal hjelpe og støtte hverandre, og det har vi sett i år med Johannes og Niklas, sier Arnøy videre.

Klæbo sier han gleder seg til å samarbeide med Diggins og at han håper samarbeidet kan bidra til at sporten vokser i utlandet.

– For oss som er glad i langrenn er det viktig at sporten vokser. USA er en tradisjonsrik langrennsnasjon og hvis vi sammen kan bidra til å øke oppmerksomheten rundt langrenn i USA hadde det vært fantastisk, sier Klæbo.