Bakenga har signert for Tromsø

Mushaga Bakenga forlater Rosenborg. Han har signert en avtale med Tromsø som strekker seg ut året. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Mushaga Bakenga forlater Rosenborg. Han har signert en avtale med Tromsø som strekker seg ut året. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mushaga Bakenga forlater serieleder Rosenborg og har signert for nedrykkstruede Tromsø ut året.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere klubber ønsket signaturen til RBK-spiss Mushaga Bakenga, men 25-åringen ble onsdag klar for Tromsø, melder TIL i en pressemelding.

– Jeg vil være med og redde klubben fra nedrykk, og en slik utfordring trigger meg. Jeg tror det vil hjelpe meg til å vokse både som person og spiller. Jeg vil være med å løfte klubben oppover tabellen. Jeg så de også mot Vålerenga og det var veldig positivt, sier Bakenga.

I TIL-leiren er man godt fornøyd med å signert en avtale som løper ut året med spissen.

– Det er siste dagen av vinduet og jeg hadde kanskje ikke ventet at vi skulle klare å lande en så profilert og kjent spiller, men vi klarte å få det til og det er vi veldig glad for. Det gir positive signaler til alle rundt oss, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

Bakenga reiser til Tromsø torsdag og får sin første trening med Gutan fredag. Bakenga har blitt løst fra kontrakten med Rosenborg.