Frp lanserer egen pakke for ungdom

– Det er ikke bare enkelt å komme seg inn på boligmarkedet. Det er viktig at ungdom har så mye egenkapital som mulig, sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen. Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
– Det er ikke bare enkelt å komme seg inn på boligmarkedet. Det er viktig at ungdom har så mye egenkapital som mulig, sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen. Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Frp vil øke frikortgrensen, heve grensen for boligsparing for ungdom (BSU) og bygge enda flere studentboliger, varsler partileder Siv Jensen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Finansministeren kom med valgkamputspillet, en liste på i alt ti punkter, da hun talte til FpUs sommerleir fredag.

Regjeringen har allerede økt frikortgrensen fra om lag 40.000 kr til 55.000 kr.

– Vi ønsker å øke den videre, slik at ungdom som står på og jobber skal slippe å betale skatt. Vi synes det er viktig å oppfordre til at alle unge skaffer seg arbeidserfaring, sier Jensen, som også vil heve grensen for BSU-ordningen ytterligere.

– Det er ikke bare enkelt å komme seg inn på boligmarkedet. Det er viktig at ungdom har så mye egenkapital som mulig, sier hun.

I tillegg vil Frp, dersom partiet blir sittende i regjering, blant annet jobbe for å bygge flere studentboliger, styrke skolehelsetjenesten, redusere skjemaveldet i skolen og gi elevene fritt skolevalg i hele landet, lover Jensen.