Sørloth kritisk matchvinner

Alexander Sørloth ble matchvinner da Midtjylland snek seg videre i europaligakvalifiseringen, men han var kritisk til lagets prestasjon. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Alexander Sørloth ble matchvinner da Midtjylland snek seg videre i europaligakvalifiseringen, men han var kritisk til lagets prestasjon. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Alexander Sørloth ble matchvinner på overtid da Midtjylland tok seg videre i europaligaen på bortemålsregelen, men han var kritisk til lagets prestasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innbytter Sørloths sene scoring, etter assist fra Gustav Wikheim, ga 2-1-seier hjemme mot Arka Gdynia.

– Vi spilte en dårlig kamp, men vi vant likevel til slutt, og det var iallfall deilig. Arka hadde 11 mann bak ballen, og vi hadde for lite bevegelse til å bryte gjennom forsvaret, sa han til klubbens nettsted.

Det så mørkt ut for Midtjylland da gjestene tok ledelsen en halv time før slutt, men et polsk selvmål i det 77. minutt skapte nytt håp. Sørloths scoring i tredje overtidsminutt sendte Herning-laget videre.

– Det var veldig kaotisk mot slutten, med lange baller framover, men vi trodde på våre sjanser etter utligningen, sa han.

Midtjylland kunne juble ikke bare over avansement til siste runde i kvalifiseringen, men over at laget endte opp i seedet halvdel av fredagens trekning. Det var uventet, og et resultat av at flere klubber med høy koeffisient ble slått ut torsdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg håper vi trekker en så svak motstander som overhodet mulig. For oss handler det bare om å ta oss videre til gruppespillet. Alt annet er likegyldig, sa trener Jess Thorup til Herning Folkeblad.

Blant lagene han ikke ønsker å møte er Rosenborg, som har tredje høyest koeffisient av de useedede lagene. De to andre nordiske lagene i fredagens trekning, svenske Östersund og islandske Hafnarfjördur, er også useedet.