Sykehuset: Bedring for knivskadd 23-åring i Kristiansand

Tilstanden er fortsatt kritisk for 23-åringen som ble knivstukket. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Tilstanden er fortsatt kritisk for 23-åringen som ble knivstukket. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den 23 år gamle kvinnen som ble knivstukket på Sørlandssenteret i Kristiansand, er ikke lenger betegnet som kritisk skadd, opplyser Ullevål sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vår ansvarlige for akuttmottaket på Sørlandet sykehus har vært i kontakt med Oslo universitetssykehus, og det er ingen endring fra tidligere fredag. Tilstanden til kvinnen er fortsatt alvorlig, men stabil, opplyser sykehusdirektør Jan Roger Olsen ved Sørlandet sykehus til NTB like før klokka 16.

Han tilbakeviser dermed politiets opplysninger om at situasjonen for kvinnen fortsatt er kritisk.

– Tilstanden til kvinnen er blitt nedgradert fra kritisk til alvorlig, noe som betyr at det har vært en positiv utvikling. Det vurderes nå at hun ikke lenger er livstruende skadd, sier Olsen.

17 år gamle Marie Skuland døde av stikkskadene hun ble påført på inne på Coop Obs på Sørlandssenteret i Kristiansand onsdag kveld. Den 23 år gamle kvinnen ble kjørt til Sørlandet sykehus etter knivstikkingen, men ble i løpet av den påfølgende natten overført til Ullevål sykehus i Oslo. Hun ble sist operert torsdag kveld.

– Hun blir værende på Ullevål inntil de medisinsk ansvarlige er trygge på at det er forsvarlig at hun overføres, sier sykehusdirektøren.

En 15 år gammel jente er siktet for å ha knivdrept 17-åringen og for drapsforsøk på 23-åringen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden